luni, 2 iulie 2012

Vis sau realitate? [capitolul 6]


   
    Urmatoarea zi ma roaga bunica mea sa o ajut sa mai  planteze niste flori . Neavand nimic mai bun de facut m-am dus sa o ajut poate asa reusesc sa imi dau seama si cum scap de toata nebunia asta . 
Bunica : Cat ma duc eu sa aduc semintele de flori tu sapa "
Eu : Ce sa fac ? O_ O 
Bunica : Hai ca te descuri tu .
Iau eu una din uneltele pe care le  lasase bunica mea si  ma apuc sa "sap" . Ma simteam ca si cum as avea 2 ani si ma joc in nisip >.> . Dar ce sa gasesc eu in paman? Ceva tare ce nu putea fi spart . Stiam ca acu' foarte mult timp a exstat un castu si ca probabil ar mai fi ramas ceva din el .... O caramida sau ceva de genul asta dar nu la o asa mica adancime .....dar totusi ..... Fix la bunica'mea in gradina se putea sa se gaseasca ceva . Zici ca eram intr'un film S.F. Incerc eu sa scot acea chestie rigida .
Dupa multe incercari reusesc . Era o cutie din metal . La cate ciudatenii s'au intamplat in ultima perioada chiar daca gaseam si o grenada nu ma mai mira nimic ..... 
Intre timp apare si bunica'mea 
Bunica :Ce mai e si aia .
Eu : O cutie din metal .
Bunica : Si pe aia de unde ai mai scos'o ca nu era .
Eu : Din pamant .... >.> 
Bunica : Sa nu o deschizi cine stie ce o fi in ea .
Eu : E o cutie nu o bomba .
Dupa ce termin cu florile alea incerc sa descafc cutia . In ea ce sa gasesc ? Un fel de jurnal. Dar cand o deschid observ multe desene si ceva scris . La cat de frumos scria  imi trebuia dictionaru de heroglife . 
Dar uitandu'ma cu atentie la desenele care erau bine facute pana al cel mai mic detalui observ ca unele din ele le mai intalnisem pe undeva .
Cu ochii in jurnal ,incercam sa imi dau seama  ce putea sa fie scris si ce reprezentau desenele , cand prin fata mea trece ceva . Nu observasem ce . Dar eram sigura ca trecuse ceva in fuga . Ma uit in jur ... nimic . Incercam sa ignor acest lucru si sa ma concentrez asupra acelui jurnal dar tot aveam impresia ca sunt urmarita . Cand ..... dupa un tufis observ acea coda pe care o mai vazusem  ce multe ori . Cu teama ma apropii de tufis vrand sa vad cine ma tot urmareste de ceva timp . Cand ma apopii de tufis .....


" Cand dai de un mister 
Descopera-l !"
Va urma ! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu